Debat: Escriure, dirigir, produir teatre avui

Com entrar al món professional en un sector col·lapsat de propostes i amb temporades cada cop més breus? Encarem aquest punt de partida en un debat amb tres nominats dels Premis de la Crítica. 

Pau Coya, nominat al Premi Revelació de Teatre per Cavallet de mar o el peix invisible i Pols de diamant. El dramaturg ha debutat aquest any en dues sales: la Versus Glòries i la Flyhard. L’any vinent, ja té garantida una altra producció gràcies a la convocatòria de textos i projectes On el Teatre Batega.

Joan Yago, nominat en la categoria Text per Tot el que passarà a partir d’ara. Després d’una dècada treballant en sales privades i generalment de petit format, el dramaturg de La Calòrica ha trobat les portes obertes del Teatre Lliure i del TNC, primer amb la companyia i ara ja directament de forma independent.

Anna Rosa Cisquella, conominada en la categoria Dramatúrgia/Adaptació per L’alegria que passa. És l’exemple d’una companyia que plega: Dagoll Dagom. L’entitat, però, ha obert camins a artistes com Ariadna Peya, Andreu Gallén i Marc Rosich per provar un musical valent com L’alegria que passa. I no és la primera vegada: Peya i Gallén ja van fer un pas important amb la companyia amb Maremar.

Modera: Ana Prieto Nadal
Organitzen: Recomana i la Fundació SGAE a través del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya

Activitat gratuïta de lliure accés.

Els Premis de la Crítica

 

Data

Dijous 14 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

Ubicació

SGAE
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Ana Prieto Nadal
Els Premis de la Crítica