Debat Lo importante es el peinado

Des de Recomana i Novaveu, participem en el debat La crítica des dels mitjans. Conversa entre públic i professionals que desenvolupen la seva praxi des de la crítica d’arts escèniques, el periodisme cultural o la gestió. Activitat emmarcada en les jornades de reflexió Lo importante es el peinado entorn de la manca de teoria i pensament crític en les arts en viu actuals en el nostre context.

Participants: Jordi Bordes (Recomana), Paula Castillo (Novaveu), Andreu Gomila, Núria Juanico, Oriol Puig Taulé, Núria Ramis Masachs.

Acompanyen David Aguilar Sanjosé, Júlia Barbany Arimany, José Miguel Gutiérrez, Juana Dolores, Rubén Ortiz. Modera Marta Duran.

Sobre les jornades:

Lo importante es el peinado s’ha pensat com la primera d’una sèrie de jornades de debat i reflexió. El programa d’aquesta primera edició enfoca cap a la diagnosi dels motius o hipòtesis pels quals es detecta aquest buit de pensament crític en el context de les arts en viu actuals; també es compartiran referents en actiu de pensament crític, així com la perspectiva dels i de les professionals dels mitjans de comunicació, tot plegat en un espai obert de debat i intercanvi entre agents i públics.

La iniciativa s’emmarca dins de l’anomenat SÂLMON ENTRE: un seguit de contextos, espais de conversa i mostra pública generats per les quatre estructures coorganitzadores del festival Sâlmon (l’Antic Teatre, la Caldera, el Graner i la Poderosa), que tindran lloc a cadascun dels espais del juny de 2021 al febrer de 2022.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia. També es pot seguir de forma online demanant l’enllaç al teatre. 

Més informació i inscripcions
Tags: ,

Data

Dissabte 05 juny 2021
Esdeveniment passat!

Hora

12:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Antic Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Jordi Bordes i Paula Castillo
Vine-hi!