Feedback familiar amb Indestructibles i Oriol Borràs

Cicle Feedback amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, gaudir en primícia del fragment d’un nou espectacle, conèixer com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. En aquesta ocasió, la proposta està pensada per a un públic familiar.

Activitat gratuïta de lliure accés! 

De què va
– Indestructibles (documental escènic)

Indestructibles és un documental escènic multidisciplinari adreçat a infants que recull fragments de vida d’aquests i d’altres nens i nenes de l’Àfrica actual; històries in medias res, alhora extraordinàries i absolutament quotidianes, explicades a partir de punts d’unió com l’espai vital, la família, la tradició, els seus objectes preferits o els somnis de present i futur; condicionades pel canvi climàtic, les conseqüències de dècades de guerres o l’arribada de les energies renovables, en què les protagonistes ni perden ni guanyen: prenen decisions. A la mostra del dia 12 de febrer es compartirà un fragment de l’espectacle, encara en procés.

 
– Oriol Borràs (circ)

Pròxima centauri, quan l’astrofísica troba el circ. Una peça que segueix les fases de la vida d’una estrella. Per fer-ho agafa com a fil conductor una experiència personal: quan un nen confós s’obsessiona amb l’astrofísica. Hi ha un paral·lelisme entre les fases de la vida d’una estrella i les fases de cicatrització d’aquesta experiència/ferida personal. Partint d’aquesta base, un dels objectius és cercar nous llenguatges circenses a través del concepte d’obstacle, un element sempre present al projecte. El creador Oriol Borràs investiga aquest concepte d’obstacle a través de dos pèndols, un terra ple de fulles i aigua.

Organització

Entitat col·laboradora: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Modera: Martí Figueras

Data

Diumenge 12 febr. 2023
Esdeveniment passat!

Hora

12:00

Ubicació

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Martí Figueras