Feedback amb Mabel Olea i Colectivo Parapente

Cicle Feedback amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, gaudir en primícia del fragment d’un nou espectacle, conèixer com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Activitat gratuïta de lliure accés! 

De què va
MABEL OLEA – CUT ONE’S TEETH

“CUT ONE’S TEETH és una oportunitat per revisitar la perfecció i brillar com un diamant. Adoptant les qualitats de la pedra preciosa, em proposo transformar el cos en una joia generant un viatge que empeny els límits del glamour, l’estètica i la contemplació. Shine bright like a diamond / Shine bright like a diamond / Shining bright like a diamond / We’re beautiful like diamonds in the sky”

COLECTIVO PARAPENTE – CLARIANES DE BIOPOÈTICA

Clarianes de Biopoètica és el projecte d’investigació d’una instal·lació immersiva interactiva i multidisciplinar de so, moviment, escultura i llums. Aquesta peça es troba a mig camí entre un espectacle i un dispositiu d’interactuació, on el públic forma part i experimenta amb la
tecnologia proposada.

“El claro del bosque es un centro en el que no siempre es posible entrar, desde la linde se le mira […] Un lugar intacto que parece haberse abierto en ese sólo instante y que nunca más se dará así […] No hay que ir a buscarlos, ni tampoco a buscar nada de ellos. Nada determinado, prefigurado, consabido.” (Maria Zambrano, Claros del Bosque, 1977).

Organització

Entitat col·laboradora: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Moderen:  Consol Sáenz

 

 

Data

Dimecres 20 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

Ubicació

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Consol Sáenz