Feedback amb Raquel Gualtero i Adrià Bravo

Cicle Feedback amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, gaudir en primícia del fragment d’un nou espectacle, conèixer com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Activitat gratuïta de lliure accés! 

De què va
RAQUEL GUALTERO – 360º

Raquel Gualtero mira cap a les seves arrels colombianes per crear una peça on el gir és l’eix vertebrador. Del joc infantil fins al virtuosisme del folklore, amb un gest senzill, però contundent, 360° ambiciona englobar-ho tot: la nena que juga, la dona que balla i la mare que gira el cap per tornar a l’origen.

ADRIÀ BRAVO – ABSTRACCIÓ PDF

De naturalesa evolutiva i caòtica, influenciat per les idees i sonoritats proposa- des per John Cage, Pauline Oliveros, Murray Schaffer, Laura Llaneli, Goodiepal, Miguel Noguera… ‘Construcción Abstracta PDF’ és una conferència-performance que consisteix en la interpretació de diversos fragments d’un diari sonor en to desenfadat i humorístic.

Organització

Entitat col·laboradora: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Moderen:  Oriol Puig Taulé

 

 

Data

Dimecres 13 març 2024

Hora

19:00

Ubicació

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé