Feedback amb Som Noise i Chuso Ordi

Cicle Feedback amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, gaudir en primícia del fragment d’un nou espectacle, conèixer com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Activitat gratuïta de lliure accés! 

De què va
Breach de Som Noise (escena)

Quan una mà que toca es converteix en una mà que abusa? Per què després de l’agressió sexual solem sentir vergonya i culpa? A través d’un llenguatge de cos i so, Som Noise ens convida a un espai d’ambigüitat entre el plaer i el dolor, l’erotisme i la violència i la submissió i l’empoderament per arribar a un diàleg sobre els casos de violència sexual i el sistema de violències masclistes.

 – Chuso Ordi (vídeo)

La proposta de treball de Chuso Ordi consisteix en la realització d’una pel·lícula experimental en 16 mm. La pel·lícula estarà feta amb dibuixos en moviment, incidint, modificant i manipulant fotograma a fotograma 300 metres de pel·lícula de polièster transparent: un treball cinematogràfic analògic sense càmera.

Festa de Seismes 2022 a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats. Sant Andreu. Barcelona. Foto: Eva Parey
Organització

Entitat col·laboradora: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Modera: Rosa Díaz (EFE)

Data

Divendres 24 febr. 2023

Hora

19:00

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Rosa Díaz