Feedback amb Úrsula San Cristobal i Luis Tabuenca

Cicle Feedback amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, gaudir en primícia del fragment d’un nou espectacle, conèixer com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Activitat gratuïta de lliure accés! 

De què va
ÚRSULA SAN CRISTOBAL – RADICALMENTE VIVAS

L’erotisme, la histèria i el feminisme són els elements que articulen aquesta selecció de peces de videoart realitzades durant la residència a Fabra i Coats. Combinant els llenguatges de l’animació digital, l’stop motion, la performance i la música experimental, es proposen mirades lúdiques, afectives i sensorials sobre l’erotisme i les reflexions crítiques sobre la patologització de les dones.

LUIS TABUENCA – NATURSTUDIUM 3

Naturstudium 3 és un projecte de composició d´una obra de 60 minuts de durada per a escultures sonores Baschet. Aquest projecte, de caràcter col·laboratiu i interdisciplinari, vol reivindicar el valor artístic d’aquestes escultures sonores, explorant noves metodologies de creació i aprofundint-ne el potencial artístic.

Organització

Entitat col·laboradora: Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Moderen:  Imma Fernández

 

 

Data

Dimecres 27 març 2024

Hora

19:00

Ubicació

Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Imma Fernández