IG Live amb la Companyia de Circ “eia”

Conversa amb la companyia sobre l’espectacle Nuye que presentaran al Mercat de les Flors del 15 al 17 de juliol dins del Festival Grec.

Sobre l’espectacle 

Aquesta companyia amb dotze anys de vida consagrats a parlar sobre relacions humanes amb el llenguatge del circ dedica el seu espectacle més nou a les relacions de parella i l’anar i venir entre una persona i les altres, en una recerca constant per completar-nos.

Despertem en un lloc solitari després d’un llarg aïllament. Ens falta quelcom. Comencem a buscar dins nostre per tornar a completar-nos: busquem entre les nostres llums i les nostres ombres, parts de nosaltres que semblen contradictòries, però que són complementàries: el surrealisme, la racionalitat, la certesa, la poesia… I de sobte, quan el món exterior xoca amb l’interior, ens adonem encara més nítidament de la necessitat d’anar a buscar i connectar amb l’altre. Amb l’altra. I poder tocar-nos, donar-nos la mà, abraçar-nos, compartir-nos… Com mitges paraules que es busquen per a compondre una frase… Perquè a vegades sentim que estem fets i fetes de moltes meitats. Equilibri, confiança, dualitat, separació, conflictes … Són conceptes que apareixen en aquesta  proposta circense i coreogràfica per a sis acròbates que recull el nostre anar i venir entre una o un mateix i les altres persones, en una recerca constant per a completar-nos.

NUYE és un projecte de creació per sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella. La nostra societat ha incorporat una visió profunda i oberta de les parelles, que prenen múltiples formes: un home i una dona, dues dones, dos homes, dues persones que no estan necessàriament lligades a un d’aquests gèneres… Al mateix temps, com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el nostre dia a dia. Estem constantment en contacte amb l’altra persona, ens toquem i ens comuniquem molt profundament de manera no verbal… Sempre estem gestionant els estats d’ànim, la càrrega física i les emocions de l’altre. Però l’obra artística és mirall de la societat i la realitat ha anat modificant el nostre procés de creació. En un moment com l’actual, en què l’aïllament ens ha estat imposat, creix la introspecció i la recerca interna. Alhora, el contacte amb l’altre esdevé més valuós que mai. Anar i venir entre un mateix i els i les altres, en una recerca constant per sentir-nos complets, és l’eix d’aquesta proposta circense i coreogràfica. Tot té lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com nosaltres, té moltes cares.

Entitat col·laboradora: Festival Grec
Modera: Marcel Barrera

Què en diu la crítica? Més informació de l’espectacle

IG Live

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Recomana (@recomana_cat)

 

Tags: ,

Data

Dimarts 29 juny 2021
Esdeveniment passat!

Hora

17:00

Tipus d'esdeveniment

Online

Ubicació

Instagram @Recomana_cat
En línea
Entitat col·laboradora

Crític/a

Marcel Barrera
Més informació de l'espectacle