Postfunció amb José Manuel Álvarez

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

Cruces desgrana la dramatúrgia de la posada en escena del flamenc. És un plantejament de trobades asimètriques entre baile, cante, toque i percussió on es flexibilitzen les estructures jeràrquiques que regeixen tradicionalment els seus codis. Els quatre intèrprets s’encreuen mútuament per arribar a un espai de concurrència: al lloc on tots quatre centrifuguen i ens permeten observar la seva permeabilitat. Tocar la seva intimitat.

La crítica Sara Esteller ha dit: “El camí que ha triat José Manuel Álvarez és clar, però no recte. Es bifurca en senders i vies que, sense allunyar-lo del flamenc, l’aproximen a altres llenguatges. Després de dues dècades exercint d’obrer del flamenc en tablaos, sota la direcció i mirada d’uns altres, és ara quan està mudant la pell per deixar enrere la part més pautada de l’art que tan bé coneix, per deixar-se endur pels impulsos i les intuïcions que li neixen com a creador”.

Entitat col·laboradora: La Quinzena de Dansa
Modera: Sara Esteller

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags: ,

Data

Divendres 05 març 2021
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre Joventut
L'Hospitalet
Entitat col·laboradora

Crític/a

Sara Esteller
Vine-hi!