Postfunció amb Mercedes Pedroche

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb un professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

Artificios y leopardos. Una experiència escènica híbrida creada per Mercedes Pedroche que transita entre el teatre i la dansa, on, mitjançant un dispositiu iteratiu, una dona canalitza un experiment col·lectiu sobre la llibertat.

Una dona, travessada pel Sísif absurd de Camus, viu atrapada en una experiència cíclica que l’ha portat a un punt mort. Deambula solitària com una lleoparda engabiada, negant credos i ramats. Conscient de la seva vulnerabilitat, rastreja en el seu fracàs l’impuls vital que li permeti viure al marge dels decorats i les creences fictícies que imposa l’engranatge social.

Mercedes Pedroche porta des de l’any 2005 dedicada a la creació independent. Actualment el seu llenguatge escènic es mou en un territori fronterer entre la dansa i el teatre, on la realitat es converteix en ficció i l’espectador en partícip actiu de l’esdeveniment escènic, compartint en l’escena interrogants que reflexionen sobre les motivacions de l’ésser humà en el seu context social.

Entitat col·laboradora: La Quinzena de Dansa
Modera: Jordi Sora

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Dissabte 13 març 2021
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Fabra i Coats
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Jordi Sora
Vine-hi!