Postfunció: El baile de la zurda

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: El baile de la zurda

El Ball és un fenomen social que sovint succeeix en el context d’una festa (sigui en un bar, una revetlla popular o una discoteca), on l’esdeveniment transcorre marcat per l’atzar i l’imprevisible, entrellaçant persones i les seves històries.

En aquesta creació, LaCerda es proposa indagar en l’impuls vital que mou a tot cos que balla, investigant la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva i paradigma de la col·lectivitat, inspirant-se en les maratons ballables i els ritmes musicals de l’Amèrica Llatina.

El Baile de la Zurda és un homenatge al ball, a les ganes de viure ballant malgrat tot; un homenatge també a les arrels llatinoamericanes dels creadors, font de la seva passió per la dansa.

LaCerda és una companyia de dansa contemporània que neix el 2013 amb la intenció d’indagar escènicament sobre el concepte de ritual i els misteris que comporta. Amb base a Barcelona, des del 2019 la direcció artística de la companyia està a càrrec de tres artistes llatinoamericans: l’Edward Tamayo Ruiz, Johann Pérez Viera i Valentina Azzati. Des del 2021, entren a col·laborar amb l’equip la ballarina i coreògrafa Aina Lanas com a intèrpret, i la Júlia Vernet en la distribució i la conceptualització.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Clàudia Brufau

Què en diu la crítica? (properament) Més informació i entrades

Data

Divendres 26 abr. 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

SAT! Sant Andreu Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Clàudia Brufau
Vine-hi!