Postfunció: El duelo del hombre amb Iván Góngora

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: El duelo del hombre

La dansa, el flamenc, la música i la poesia s’apleguen en aquest espectacle per fer visible la lluita interior d’un home en el moment actual de la vida. És un home que mira de trobar el seu lloc enmig d’un món que canvia constantment, on totes les creences i valors que li han estat transmesos ja no funcionen. Un viatge que ens convida a reflexionar sobre el que habita en el nostre interior, els qui som, on són, com vivim i què ens limita.

La Cia. Iván Góngora, dirigida pel bailaor flamenc del mateix nom, investiga a la recerca de nous registres. Estableix una conversa entre el ball, la música i la veu, que s’expressa amb un flamenc combinat amb dansa-teatre i performance. Del flamenc pren el compàs, el ritme, el moviment i la força que, acompanyats de músiques i veus clàssiques, romàntiques i contemporànies, omplen de significat les emocions que necessiten expressar-se.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Oriol Puig Taulé

Què en diu la crítica? (properament) Més informació i entrades

Data

Diumenge 17 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Auditori Barradas
L'Hospitalet
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé
Vine-hi!