Postfunció: Hi haurà un setembre per tothom

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb un/a professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle, Hi haurà un setembre per tothom

La Irene i en Marcel, separats des de fa cinc anys, han quedat a la sala d’espera d’un psiquiatra infantil per tractar la situació personal d’en Jan, el seu fill recentment diagnosticat d’Asperger.

Anys després de la seva separació, la Irene i en Marcel tenen el lligam de qui voldria ajudar-se per donar al seu fill una certa estabilitat. Entre ells, però, no troben respostes per desxifrar el seu relat personal: el d’una parella trencada que no ha sabut estimar-se millor.

Així doncs, aquest temps de mer tràmit a la sala d’espera del psiquiatra acaba essent el millor treball documentalista sobre la seva vida en comú; l’inici i el final, les alegries i els traumes, les paraules i els silencis. Un drama amb punts de comèdia, on les grans històries d’amor cauen en setembres emocionals si no es troben els mots adequats en el moment oportú.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Oriol Osan

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Divendres 17 maig 2024
Esdeveniment passat!

Hora

21:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Teatre Gaudí
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Osan
Vine-hi!