Postfunció: IMA de la cia. Komoco

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: IMA

Uns ancians ballen alegrement, vestits amb armilles i tirants, amb grans màscares de rostres arrugats, afables, que contrasten amb la sorprenent agilitat dels seus cossos. Per què ens sentim com a titelles en les nostres vides? IMA centra l’atenció en el moment present, amb una dansa magnètica que és tot un homenatge a la vida. IMA és un terme japonès que fa referència al “moment present”; en hebreu i arameu també significa “mare”, i fa referència al fet de renéixer i renovar-se.

Komoco té la seu a Itàlia, fruit de la col·laboració entre dues germanes que compartien la passió per l’art: Sofia Nappi, coreògrafa i intèrpret, i Alice Nappi, violinista i compositora. Actualment, la companyia dirigida per Sofia, juntament amb Paolo Piancastelli i Adriano Popolo Rubbio, té un paper rellevant en l’escena de la dansa contemporània internacional.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Oriol Puig Taulé

Què en diu la crítica? (properament) Més informació i entrades

Data

Divendres 08 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

SAT! Sant Andreu Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé
Vine-hi!