Postfunció: Les dones de Guido Contini

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i un/a professional de la crítica.

Sobre l’espectacle, Les dones de Guido Contini

Dos processos de creació que es troben en l’espai i el temps.

Les dones de Guido Contini és una obra creada a partir del musical Nine, de Maury Yeston —estrenat a Broadway a la dècada de 1970 i adaptat per al cinema no fa gaire—, i també a partir de l’adaptació de la pel·lícula autobiogràfica de Fellini 8 1⁄2. A través de les cançons del musical, descobrirem els entrellats de la vida del prestigiós cineasta Guido Contini mentre s’enfronta a la crisi dels quaranta. Una mirada fotogràfica de les dones de la seva vida: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que el va ensenyar a estimar. Tots els papers de l’auca els interpreta una Mariona Castillo en estat de gràcia, capaç de capturar tot un univers amb el seu cos i la seva veu.

Un musical de proximitat, amb veu i piano, que ens farà volar des de les altures de Barcelona cap a un món de nostàlgia i fantasia, tot revisitant una vida marcada per una sèrie de dones fascinants.

Entitat col·laboradora: Coincidències – Terrats en Cultura / TRESC
Modera: Christian Machío

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dissabte 27 jul. 2024

Hora

20:30

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Terrat de Gràcia
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Christian Machío
Vine-hi!