Postfunció Novaveu: Dirrrty boys

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i un professional de la crítica.

Sobre l’espectacle: Dirrrty boys

Aquesta és la història d’en Jon i en Robert, dos nens de deu anys que, un dia de febrer de 1993, fan una malifeta de tal abast que, a partir d’aquell moment, ja no poden avançar, atrapats donant voltes sobre aquest acció, en un loop infinit, una vegada i una altra, tornant sempre a la casella de sortida.

Ara, d’adults, viuen en un salt al buit continu entre les seqüeles del passat i la possibilitat de redempció d’un futur que no arriba. Les conseqüències els acompanyen en forma de remordiments, de culpa, i els altera la vida, la modifica, la condiciona.

A un d’ells, aparentment, les coses li van prou bé tenint en compte el pes que porta sobre les espatlles. A l’altre, les coses li van malament, però no tan malament com voldria molta gent que creu que es mereix un futur pitjor pel què van fer, que no és una malifeta, sinó un acte terrible amb seqüeles devastadores.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Àlex Locubiche i Àfrica Bonet (Novaveu). Amb la participació d’un membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs.

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dissabte 04 maig 2024
Esdeveniment passat!

Hora

12:30

More Info

Vine-hi!

Ubicació

La Villarroel
Barcelona
Entitat col·laboradora
Àlex Locubiche i Àfrica Bonet

Crític/a

Àlex Locubiche i Àfrica Bonet
Vine-hi!