Postfunció Novaveu: Jump

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb dos membres del grup Novaveu.

Sobre l’espectacle

La vida està plena d’obstacles, i estem obligats a prendre decisions que marquen el nostre camí. Quina culpa té el nen que vam ser del que som ara? Aquest és el repte del protagonista: descobrir els encerts i els errors del seu passat, enfrontant-se a les seves pors repassant els moments clau que l’han portat fins aquí per perdonar-se a si mateix.

JUMP és un diàleg intern entre la fantasia ingènua d’aquell nen que ho tenia tot per fer, i la maduresa frustrant d’un jove que no pot escapar de l’èxit del seu passat. Marc Balaguer puja a l’escenari per obrir-se en canal en aquesta autoficció, posant-se a la pell d’aquell nen petit que tots portem dins i que es jugava l’èxit del seu futur a la classe d’educació física amb la prova atlètica més injusta de la història: saltar el plínton.

Aquest és un espectacle seleccionat per joves de Novaveu i del programa Imperdibles dins el marc del projecte Visionaris que forma part del Programa Comunitari del Teatre Tantarantana com a Fàbrica de creació.

Entitat col·laboradora: Adetca
Moderen: Àlex Locubiche, Àlex Grande (Novaveu) i Berta Alarcón, Dunia Vilanova i Neshua Puig (Imperdibles).

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dijous 22 febr. 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Teatre Tantarantana
Barcelona
Entitat col·laboradora
Àlex Grande i Àlex Locubiche

Crític/a

Àlex Grande i Àlex Locubiche
Vine-hi!