Postfunció Novaveu: Meta

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb dos membres del grup Novaveu.

Sobre l’espectacle

El juliol del 2008, el nedador olímpic David Meca va creuar l’estret de Gibraltar tres cops seguits. Meta és la narració d’aquesta gesta esportiva en boca de l’Ibrahima Diallo, un jove del Senegal que, en circumstàncies totalment diferents, també va creuar l’estret ara fa tres anys.

Meta és un monòleg de teatre documental que, com si es tractés d’una conferència motivacional, exposa el relat èpic del nedador sabadellenc. Ara bé, el Mediterrani amaga moltes cares i les paraules de l’Ibrahima Diallo aboquen silenciosament una altra història, submergida en el mateix relat. Una història mediàtica explicada a través d’una veu silenciada: del contrast de les dues realitats oposades, en deriva una reflexió crítica al voltant de la nostra societat i la immigració al mar Mediterrani. 

En forma de col·loqui, l’obra convida el públic a parlar amb l’Ibrahima Diallo de tot allò que no s’ha dit. Al final s’obren les portes a realitzar totes aquelles preguntes contingudes durant l’espectacle. 

Aquest és un espectacle seleccionat per joves de Novaveu i del programa Imperdibles dins el marc del projecte Visionaris que forma part del Programa Comunitari del Teatre Tantarantana com a Fàbrica de creació.

Entitat col·laboradora: Adetca
Moderen: Àlex Locubiche, Àlex Grande (Novaveu) i Imperdibles.

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dijous 14 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Teatre Tantarantana
Barcelona
Entitat col·laboradora
Àlex Grande i Àlex Locubiche

Crític/a

Àlex Grande i Àlex Locubiche
Vine-hi!