Postfunció: PAPY de Lucha Emilia

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre l’espectacle amb la companyia i amb un professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

PAPY és un solo de bufó i circ molt contemporani. El projecte neix d’inquietuds socials, contradiccions polítiques, d’impotència, de ràbia i d’una dona que dona forma a una escenografia i un cos al·legòrics en un espai-temps en efusió. Combinant els registres de la performance i el relat, PAPY tendeix cap a una revolució simbòlica, metamòrfica i orgànica, convidant el públic a un viatge poètic-polític cap a la dignitat.

Lucha Emilia. Nascuda a Santiago de Xile, s’ha format com a artista de circ i clown/bufó. El seu recorregut i formació d’artista s’ha desenvolupat a Xile, Argentina, Brasil i, principalment, França, (escola de circ Le Lido i formació de clown a CNAC). Ha participat amb: el col·lectiu d’experimentació escènica Terzo Livello, la cia. London bitches, Choka-Choka i Cie OFF. Des del 2020 desenvolupa la seva carrera entre França, Xile i Espanya a través de la creació de PAPY, un solo de bufó i circ estrenat el 2022. La seva recerca entorn del bufó, el personatge i la seva deconstrucció, el joc entre poesia i provocació són els eixos de la seva línia artística i escènica, convidant al debat i a la reflexió des del feminisme.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Ana Prieto Nadal

Què en diu la crítica? (Properament) Més informació i entrades

Data

Divendres 17 maig 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Antic Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Ana Prieto Nadal
Vine-hi!