Postfunció: Scroll de UNAIUNA

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: Scroll

Scroll és una immersió en l’imaginari col·lectiu de les xarxes socials i les virtualitats tecnològiques, un paisatge mutant que ja forma part de la nostra manera d’entendre’ns i relacionar-nos. Quatre intèrprets davant del mirall de les xarxes socials i les pautes amb què aquestes ens coreografien. Un retrat a la vegada íntim i algorítmic, en el qual el sentit de l’humor i la tragèdia gairebé es toquen.

UNAIUNA neix de les inquietuds artístiques i la simbiosi entre les mallorquines Laura Lliteras i Marina Fullana. Graduades en Coreografia i interpretació, Dansa Clàssica i Contemporània i postgraduades a la companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre, treballen el moviment acadèmic combinat en la deconstrucció i l’alteració de patrons, entre l’humor, la ironia la reflexió i l’esperit crític. Aquí rau la seva singularitat.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Marc Sabater

Què en diu la crítica? (properament) Més informació i entrades

Data

Dissabte 02 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

L'Estruch
Sabadell
Entitat col·laboradora

Crític/a

Marc Sabater
Vine-hi!