Postfunció: The Common Ground de Poliana Lima

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: The Common Ground

La relació entre allò que és igual per a tothom i allò que ens diferencia els uns dels altres és el tema d’una coreografia ficcional creuada per elements fantàstics. Sis intèrprets, quatre dels quals són persones migrants, exploraran el concepte de l’alteritat encarnat en la idea del “monstre”, aplicat a tot allò que excedeix els límits i trenca la norma. Es preguntaran amb el llenguatge de la dansa si és possible crear una comunitat al voltant de la diversitat.

The Common Ground és la proposta més nova de la companyia de Poliana Lima, que ofereix amb aquest muntatge el segon lliurament d’un tríptic que va començar amb Oro Negro (2022) i acabarà amb Carnaval. Lima és una coreògrafa, ballarina i docent nascuda al Brasil i resident a Madrid. L’any passat ja va presentar a Dansa Metropolitana Las cosas se mueven pero no dicen nada.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Júlia Vernet

Què en diu la crítica? (properament) Més informació i entrades

Data

Diumenge 17 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

18:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Teatre Principal de Terrassa
Terrassa
Entitat col·laboradora

Crític/a

Júlia Vernet
Vine-hi!