Presentació Curt ‘Descobrint NUS’

APUNTA-T’HI!

Al 2021, el jurat dels Premis de la Crítica va concedir a NUS Cooperativa el segon premi Maria Jose Ragué per a inicitiaves escèniques feministes, que s’ha convertit en un curtmetratge documental sobre la seva trajectòria.

Estrenem el curtmetratge en el marc del Dia Mundial del Teatre i complementant-ho amb un debat titulat: El valor social del teatre.

Ponents:

  • Rocío Manzano, sòcia de NUS Cooperativa
  • Magalí Permanyer, sòcia de NUS Cooperativa
  • Laia Suru Valverde, directora del curtmetratge
  • Denise Duncan, autora i directora
  • Modera, Alba Cuenca Sánchez, membre de Recomana

El curtmetratge, de 25 minuts de durada i amb un equip quasi cent per cent femení, exemplifica quina és la capacitat del teatre per corregir situacions socials de desequilibri. En la peça, la mateixa realitzadora intervé i exposa un cas que es resol a partir d’una pràctica de l’equip de NUS Cooperativa. 

NUS cooperativa està integrada per un equip interdisciplinari de professionals de les arts escèniques i del món social. L’entitat ha estat reconeguda pel jurat de la Crítica d’Arts Escèniques per “desenvolupar accions i processos transformadors amb perspectiva feminista i comunitària, des de la creativitat i la cura. Tot i estar especialitzades en el teatre social, també ofereixen accions formatives, facilitacions i assessoraments en l’àmbit de l’economia social i solidària”. NUS existeix com a cooperativa des del 2017 i actualment el nucli està format per Magalí Permanyer, Rocío Manzano i Eli Rius.

Col·laboren: Fundació SGAE, La Bonne, Institut Català de la Dona

APUNTA-T’HI! Més informació sobre el Premi

Debat

Pròximament…

 

Data

Dimecres 23 març 2022
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

More Info

Apunta-t'hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

SGAE
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Alba Cuenca Sánchez
Apunta-t'hi!