Trobada amb Rimini Protokoll

Urban nature. Visita  a la instal·lació completa en dos grups, un a les 19:04h i un altre a les 19:20h. A les 20:30h hi haurà una conversa final amb els creadors. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Reserva l’entrada gratuïta

Sobre l’espectacle 

Com es viu, com es treballa i com es protesta en una gran ciutat? Ho podreu comprovar assumint la personalitat d’algú altre en una instal·lació performativa en la qual tindreu un paper destacat.

I si poguéssiu entrar en una pel·lícula, passejar-vos-hi i, més i tot, interpretar durant una estona un dels papers? Una cosa semblant és el que us proposa la instal·lació interactiva que, per parlar-vos d’economies i ecosistemes urbans, ens planteja el col·lectiu teatral alemany Rimini Protokoll. Ells, que des de l’any 2000 expandeixen els límits del teatre, han creat una experiència que té tant d’exposició com de muntatge escènic. Com a protagonistes, les ciutats, aquestes grans aglomeracions on es calcula que l’any 2050 ja hi viurà el 68 per cent de la població mundial. La indústria ha desaparegut d’aquestes grans urbs, on els serveis, majoritàriament de caràcter digital, i l’especulació immobiliària són avui les fonts principals de riquesa. Les ciutats són, també, l’escenari ideal per reflexionar sobre els extrems de la societat. Quina és la densitat màxima de població tolerable en un centre urbà? Quin és el grau màxim de desigualtat que podem suportar? Com aconseguim viure com una comunitat? Durant la visita a aquesta instal·lació, adoptareu diferents papers: un nen, un advocat especialitzat en tecnologia i el sector digital, una jove dona sense llar, un professor universitari i un treballador o treballadora de l’economia submergida… I és que, aquí, cada visitant és un actor per a la resta i està convidat a intercanviar-se els rols, a adquirir una experiència inesperada o a viure en primera persona una biografia aliena.

Entitat col·laboradora: Festival Grec
Moderen: Jordi Bordes i Allx Phillips

Què en diu la crítica? Més informació de l’espectacle

Data

Diumenge 27 juny 2021
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

CCCB
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Jordi Bordes i Allx Phillips
Apunta-t'hi gratuïtament!