Assaig obert amb Sixto Paz (Salvació…)

Assistència a una funció completa de l’espectacle i conversa posterior amb la companyia i Toni Casares (director de la Sala Beckett). Activitat exclusiva per als usuaris del cicle Barcelona Districte Cultural. 

Sobre l’espectacle: 

Salvació total imminent immediata terrestre i col·lectiva

Agafeu les ulleres de llegir, perquè us faran falta per assistir a les representacions d’aquest muntatge: la història d’una família que inventa una realitat. Obriu el llibre i passeu la pàgina.

Com es pot arribar al públic de la manera més directa i innovadora? Molts directors i directores teatrals es fan aquesta pregunta; d’aquí que vagin buscant sempre textos i propostes que els permetin experimentar i implicar el públic en una nova experiència escènica. Sixto Paz n’ha trobat un, de text: la història d’una família que busca respostes després d’un cataclisme. El pare ha escrit un llibre que ho prediu tot: des del lloc on es formarà un forat negre fins a les paraules que direm en els pròxims minuts. Potser està perdut, però conserva la capacitat de manipular els seus seguidors. Els ha convocat tots i totes en un espai on seuran i manifestaran la seva fe en una cosa que, de fet, ningú no sap si existeix. Teniu fe en ell i en el que diu? En aquest muntatge, on el públic té un paper determinant, cada espectador i espectadora trobarà a la butaca una còpia impresa d’aquest llibre profètic i, durant la funció, públic i actors en passaran les pàgines plegats.

Entitats col·laboradores: Barcelona Districte Cultural i Festival Grec
Modera: Alba Cuenca Sánchez

Què en diu la crítica? Més informació de l’espectacle

Va anar així…

Data

Dimarts 06 jul. 2021
Esdeveniment passat!

Hora

17:30

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Sala Beckett
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Alba Cuenca Sánchez
Més informació de l'espectacle