Factoria Grec: Scratch d’AKA Teatre

PLACES EXHAURIDES!
Entra a un assaig de l’obra abans que ningú i descobreix-ne els secrets amb la companyia

Veure un espectacle pot ser una experiència molt més completa si prèviament en coneixes el context en què s’ha gestat i el tarannà de la companyia. Et proposem assistir a un assaig amb un crític especialista en què coneixeràs tots els secrets de l’espectacle i del seu director. Podràs assistir a la conversa i acte seguit veure’n un assaig abans que ningú!

Activitat gratuïta amb inscripcio prèvia, places molt limitades! 

Sobre l’espectacle: Scracth

Un monòleg que posa el punt de mira en els pactes del desig, la simulació dels nostres estats anímics i la sexualitat permesa a la dona.

AKA Teatro (successora de l’Associació Descartable, amb més de deu anys d’experiència) és una productora teatral creada per Daniel J. Meyer i Montse Rodríguez Clusella que té com a objectiu crear espectacles que acostin el públic jove i adult a temes universals i polèmics des de la no vehemència, amb nous llenguatges, potència física, formal i visual. Amb música original de Paula Jornet i la interpretació de Clara Mingueza, el monòleg Scratch ens parla mitjançant llenguatges multidisciplinaris (música, moviment, noves relacions amb el públic) dels límits socials en la sexualitat de les dones, de la constant necessitat d’“estar bé” i de si realment tot està permès en el món de la nit i la parella.

Moderen: Marta Duran i Héctor Naranjo-Gámez (Novaveu)

Apunta-t’hi gratuïtament

Més informació de l’espectacle

Data

Divendres 08 jul. 2022
Esdeveniment passat!

Hora

12:00

More Info

Apunta-t'hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

El Molino
Barcelona
Entitat col·laboradora
Marta Duran i Héctor Naranjo-Gámez

Crític/a

Marta Duran i Héctor Naranjo-Gámez
Apunta-t'hi!