IG Live amb Jesús Rubio Gamo

Conversa online amb el coreògraf en què ens parlarà sobre l’espectacle Acciones sencillas que presentarà al Mercat de les Flors del 20 al 22 de juliol dins del Festival Grec.

Sobre l’espectacle 

Un jove coreògraf independent que és considerat un dels més interessants de l’escena europea actual debuta en el festival amb una coreografia que fa palesa la complexitat de la senzillesa.

Com començar a ballar quan ja has après els codis del moviment? Com unir i combinar aquests codis per tal d’expressar d’alguna manera què som i què ens passa ara mateix? Què tenen aquests codis dels qui ens van precedir i què diuen de nosaltres avui? S’ho pregunta Jesús Rubio Gamo, l’autor d’una recerca coreogràfica sobre el més bàsic i essencial, una peça que busca la grandesa en les coses més petites i que aposta pel moviment continu i la repetició hipnòtica, utilitzant com a instruments els cossos dels intèrprets. Són cossos al límit, portats fins a aquesta frontera en la qual es tornen més dúctils, més connectats, més receptius.

Entitat col·laboradora: Festival Grec
Modera: Clàudia Brufau

Què en diu la crítica? Més informació de l’espectacle

 

IG Live

Tags:

Data

Divendres 21 maig 2021
Esdeveniment passat!

Hora

17:00

Tipus d'esdeveniment

Online

Ubicació

Instagram @Recomana_cat
En línea
Entitat col·laboradora

Crític/a

Clàudia Brufau
Més informació de l'espectacle