Postfunció amb cia. Siberia – L.E.V.E.

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

La coreògrafa Paloma Muñoz es planteja com es manifesta en el cos aquesta lleugeresa de la nostra època, com la dansa sobreviu a l’abandó de la matèria i com això afecta la pràctica artística.

L.E.V.E (A Light Easy and Vanishing Event) és un projecte coreogràfic que pren la idea de lleugeresa i les seves contradiccions per indagar en la inconsistència, la fugacitat i la provisionalitat en relació amb el nostre cos i les nostres interaccions. On queda el cos en aquest context?, i la dansa?, què és el mínim, el més lleu que ha d’haver-hi, perquè existeixin?, com bregar amb el pes dels cossos, de la suor, de la coreografia, de la repetició?, quant pesa un 8?, amb quantes decisions determinants estic disposada a carregar, quant pes comporta un compromís? L.E.V.E n’és el què i el com.

SIBERIA és una companyia de dansa contemporània dirigida per Paloma Muñoz, que es proposa la provocació constant dels sentits. La seva dansa és articulada, plàstica, altament física i exigent. Té alguna cosa d’excessiva, de detallista i de sensual. Alhora pot ser elegant i brutal. L’essència de SIBERIA està en el contrast entre l’abstracció dels conceptes que els inspiren i la suor dels cossos amb els quals treballen.

Entitat col·laboradora: La Quinzena de Dansa
Modera: Clàudia Brufau

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Diumenge 21 març 2021
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre-Auditori de Sant Cugat
Sant Cugat
Entitat col·laboradora

Crític/a

Clàudia Brufau
Vine-hi!