Postfunció amb Ossoclub – La set i la revolució

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb un professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

La set i la revolució. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs –Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases– ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre.

Piero Steiner, Andrés Corchero, Pep Ramis i Enric Ases signen i interpreten aquesta peça poètica, tragicòmica i esquerpa que convida a reflexionar sobre sentiments que a tots ens remouen: l’esperança, la decepció, la necessitat de lluitar o de rendir-se, els somnis revolucionaris i la realitat implacable. Un espectacle sobre l’amistat, la ràbia i la tendresa on quatre homes madurs ens mostren el nen, el vell i el boig que porten dintre. Quatre homes de la mateixa edat, de la mateixa alçada i amb un mateix objectiu: la recerca d’un llenguatge comú que els permeti arribar d’una manera directa a l’espectador.

Aquests singulars creadors es coneixen des de fa molts anys. Cada un d’ells fa temps que investiga sobre noves maneres de crear, on el moviment, la paraula i els espais sonors i físics configuren paisatges d’una gran potència emocional i poètica. A la tardor del 2017 van decidir associar-se, sota el nom d’OSSOCLUB, per posar en comú les seves particulars maneres de fer, la seva mirada sobre el teatre, el moviment i l’escena. María Muñoz (de Mal Pelo) els ha acompanyat, en aquesta aventura, en la dramatúrgia i en la direcció.

Entitat col·laboradora: La Quinzena de Dansa
Modera: Oriol Puig Taulé

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Divendres 12 març 2021
Esdeveniment passat!

Hora

19:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre Josep Maria de Sagarra
Santa Coloma
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé
Vine-hi!