Postfunció de Cabaret 13

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb un professional de la crítica.

Sobre l’espectacle

Si hi ha una estrella del cabaret més experimental a Barcelona, aquesta és, sens dubte, Roberto G. Alonso. Amb la seva companyia ens ha presentat espectacles d’èxit, com el recent Laberint Striptease (La Seca – Espai Brossa), i ens han convidat a nits canalles amb Cabaret 13, l’espectacle de cabaret picant que es va fer, amb nocturnitat i de manera intermitent, al local de la companyia. Per als Terrats en Cultura, Roberto G. Alonso recupera aquest Cabaret 13, un espectacle que arrossega l’aura dels esdeveniments mítics, i el porta més enllà per mostrar-lo al nostre festival.

La gràcia és aquesta: fer que el cabaret més underground agafi volada i pugi al terrat. Per aconseguir-ho, Alonso ha repensat l’espectacle i l’ha adaptat a l’espai diàfan dels terrats, tot plegat per passar una vetllada cabaretera singular i inoblidable.

En definitiva, prepareu-vos per gaudir d’un espectacle de cabaret amb denominació d’origen i imaginació il·limitada: sensualitat, extravagància, erotisme, burlesc, canallisme, transgressió, cant, provocació, dansa, transformisme, petardeo, diversió i molt, molt taló! Us hi atreviu?

Entitat col·laboradora: TRES C i Coincidències
Modera: Oriol Puig Taulé

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dissabte 23 jul. 2022
Esdeveniment passat!

Hora

20:30

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Terrat a Les Corts
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé
Vine-hi!