Postfunció: Hermafrodites a cavall

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia, el col·lectiu de joves Novaveu i amb el sociòleg i activista trans Miquel Missé.

Sobre l’espectacle

L’hermafrodita a cavall no és cap guerrera, és una amant. Una amant capaç de reclutar cossos fins ara impensables i, per tant, impossibles de desitjar. Una amant capaç de reclutar una horda d’anatomies intersex amb una missió: revolucionar la idea mateixa d’ordre social i transformar-lo.

Amb eines del teatre documental, l’autoficció i el freak show, Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig parla de la vivència de les intersexualitats en primera persona i proposa la fundació d’un nou ordre allunyat dels esquemes rígidament duals que hem heretat.

Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig és un conte de vegades inquietant i de vegades estrident, sempre emocionant, que rastreja l’evolució del mite de l’hermafrodita des de la llegenda arcaica fins les persones que l’encarnen en l’actualitat i que ens explica com canvia la història quan ens fem les narradores de la nostra pròpia diferència.

Premi de Noves Tendències als Premis de la Crítica de Barcelona 2022.

Entitats col·laboradores: Ateneu Popular de 9 Barris
Modera: Marta Duran i Sasha Pradkhan de Novaveu #PostfuncióNovaveu

Hi participaran la companyia i el sociòleg i activista trans Miquel Missé

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Dissabte 12 nov. 2022
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Ateneu Popular de 9 barris
Barcelona
Entitat col·laboradora
Marta Duran i Sasha Pradkhan

Crític/a

Marta Duran i Sasha Pradkhan
Vine-hi!