Postfunció amb Las Detectives

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i la Marta Duran, membre de Novaveu.

Sobre l’espectacle: Concrete Matter

Tres ballarines i les seves mares comparteixen escena en un espectacle que posa el focus en la mirada cap al cos de la dona dintre d’un joc amb el codi teatral i maternofilial de Les tres germanes de Txékhov.

Aquest espectacle ens parla de la relació maternofilial, posant el focus en referents i cossos femenins, en aquest cas els de les ballarines de Los Detectives i els de les seves pròpies mares, amb qui comparteixen escenari. L’obra està teixida per capes de referents. Per una banda, artistes feministes dels anys setanta com Hannah Wilke, Pauline Oliveros i Yvonne Rainer. I per l’altra, el text de Les tres germanes de Txékhov, que ens parla sobre la impossibilitat de realització, i ens permet dialogar sobre la nostra pròpia frustració.

Los Detectives són Mariona Naudin, Maria Garcia Vera, Marina Colomina i Laia Cabrera. La companyia, formada el 2016 a Barcelona, ​​desenvolupa projectes investigant “la feminitat” i les possibilitats de l’escena; qüestionant els límits de totes dues per generar un llenguatge propi. Provinent cadascuna de camps que van des de l’antropologia fins al cinema, les belles arts i la biologia, aprofiten els seus interessos per expandir el llenguatge escènic i desbordar-se cap a una mirada més plàstica del cos, que es nodreix del treball de recerca exhaustiu, interpretant referents del camp de les humanitats, fílmics i artístics portant el fet teatral a fora de camp personal.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Marta Duran (Novaveu)

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Divendres 25 març 2022
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Antic Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora
Marta Duran

Crític/a

Marta Duran
Vine-hi!