Postfunció amb Júlia Barbany Arimany

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb l’artista Júlia Barbany Arimany i la Marta Duran, membre de Novaveu.

Sobre l’espectacle: Official presentation of the gadgets for our salvation

Jo, apassionada dels còmics distòpic-futuristes i de les narratives apocalíptiques d’Isaac Asimov, des de molt petita vaig mostrar una gran fascinació per la fi del món, “Si algun dia em moro, m’agradaria que fos a la fi del món, tots junts, veient l’espectacle, despreocupats pel després, perquè no hi haurà després… si moro en l’apocalipsis seré molt important!” deia a la cuina de casa mentre tallava mongetes amb la meva mare.

És ser la generació de la fi del món una garantia de transcendència històrica a la qual no estem disposats a renunciar?

———

Júlia Barbany Arimany és una actriu graduada en art dramàtic per l’Institut del Teatre, ha cursat part dels estudis “LAPS” ( Live Art and Performance Studies) a la Theatre Academy d’Helsinki, on va presentar alguns dels seus primers treballs en solitari. Component del Col·lectiu Las Huecas han presentat Projecte 92 i actualment han presentat la seva nova peça Aquellas que no deben morir. Basa el seu treball en la ironia i els límits de la performativitat que ella denomina “tova”, utilitzant la conferència performativa per desvirtuar tant el teatre com el discurs acadèmic reglat.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Marta Duran (Novaveu)

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Divendres 17 des. 2021
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Antic Teatre
Barcelona
Entitat col·laboradora
Marta Duran

Crític/a

Marta Duran
Vine-hi!