Postfunció: La Phazz de Zero en conducta

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: Tradere

La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Zero en conducta, Teatre del moviment és un projecte establert a La Garriga i creat el 2011 amb la intenció d’explorar el potencial expressiu entre el mim, la dansa i el teatre de titelles. La coordinació i direcció artística van de la mà de Julieta Gascón i José A. Puchades Putxa. En els seus dotze anys de trajectòria, la companyia ha creat un llenguatge propi i ha consolida la seva projecció dins i fora del país, convertint-se en una companyia de referència contemporània d’animació de titelles, mim i dansa.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Jordi Bordes

Què en diu la crítica? (pròximament) Més informació i entrades

Data

Dissabte 02 març 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Atrium Viladecans
Viladecans
Entitat col·laboradora

Crític/a

Jordi Bordes
Vine-hi!