Postfunció Novaveu: A fuego

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i dos membres del col·lectiu jove Novaveu.

Sobre l’espectacle: A fuego

Qui no desitjaria ser recordat per sempre?

Heròstrat, un pastor de l’Antiga Grècia, va incendiar el temple d’Àrtemis d’Efes, considerat una de les set meravelles del món antic. Després de ser detingut, interrogat i torturat, va acabar confessant la veritable raó que ho havia portat a cometre aquell acte: passar a la posteritat.

En aquest monòleg íntegrament en vers, ple de sàtira, jocs de paraules i metateatralitat, veurem com la fascinació del protagonista per la figura d’Heròstrat es converteix progressivament en una obsessió, fins a fer-li cometre un crim a l’altura del seu ídol infame.

Saltant d’un personatge a un altre, l’autor-intèrpret riu de la seva pròpia megalomania, convidant-nos a reflexionar sobre el narcisisme imperant de la nostra època i el desig intrínsec a l’ésser humà de deixar empremta; ja sigui a través d’una expressió artística, un ofici, una revolució o un acte criminal.

Entitat col·laboradora: Adetca
Modera: Àlex Grande i Erola Albesa (Novaveu)

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Dilluns 17 juny 2024
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

La Villarroel
Barcelona
Entitat col·laboradora
Àlex Grande i Erola Albesa

Crític/a

Àlex Grande i Erola Albesa
Vine-hi!