Postfunció Novaveu Pupilas pintaban mis sábanas Quadre #2: Teresa

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i dos membres del grup de prescripció jove Novaveu.

Sobre l’espectacle: Pupilas pintaban mis sábanas. Quadre #2: Teresa

“Pupilas Pintaban Mis Sábanas Quadre#2: Teresa” és una peça d’arts en viu que explora el concepte d’embriaguesa a través de la mirada de la Teresa, una dona que, a contracorrent de la hipermasculinitat de l’underground dels anys 80, va trobar en les drogues una xarxa de suport feminista i una forma d’emancipació.
La proposta parteix d’una meditació guiada i una experiència sensorial que permeten copsar els records íntims de la protagonista.

A nivell de recorregut, la peça ha estat guanyadora del premi Adrià Gual 2022 de l’Institut del Teatre i de les beques Barcelona Crea 2020. Se’n va fer una primera presentació pública al Teatre Lliure de Montjuïc durant el Festival Grec 2023 i ara torna, en coproducció amb el Centre de les Arts Lliures -Fundació Joan Brossa, a Barcelona. També ha rebut el suport de la Nau Ivanow, el Centre Cívic Cotxeres Borrell i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sobre la cia: Lalínea

Lalínea és un projecte artístic que centra la seva atenció en els processos de creació i les dinàmiques que s’estableixen entre l’acció artística i l’audiència. A la vegada, treballa amb la realitat com a matèria primera en un intent per reescriure allò hegemònic. Les seves peces proposen variacions sobre la conferència performativa per tal de tractar de forma directa realitats contemporànies complexes, alhora que explora la poètica de la quotidianitat a través de la retòrica visual i auditiva per generar experiències sensorials particulars.

Lalínea neix el 2019 a Barcelona. És la companyia resident del Teatre Lliure durant la temporada 20/21 amb el projecte José y la Barcelona disidente, estrenat al Grec Festival de Barcelona 2021.

Entitat col·laboradora: Lalínea
Moderen: Maria Pujol i Bernat Pareja (Novaveu)

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Diumenge 03 des. 2023
Esdeveniment passat!

Hora

18:00

More Info

Vine-hi!

Ubicació

Centre de les Arts Lliures
Barcelona
Entitat col·laboradora
Maria Pujol i Bernat Pareja

Crític/a

Maria Pujol i Bernat Pareja
Vine-hi!