Malditas Plumas de Sol Picó

Pre i postfunció amb Sol Picó

Abans de la funció, us introduirem l’espectacle perquè en gaudiu d’una forma més completa. I després, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb un/a professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle

Sol Picó fa una picada d’ullet al Paral·lel dels anys vint i ens presenta un cabaret futurista. Malditas Plumas recorrem diferents episodis de la vida d’un personatge, encarnat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquesta obra el públic coneix la història d’aquesta vedette del Paral·lel i comparteix els seus records, experiències, vivències… o bé mai arriba a ser-ho i són els seus somnis, les seves projeccions vitals, els seus desitjos no complerts? És tot un gran deliri potser que, encara que ens transporta a un lloc i una època molt concrets, ens connecta també amb els sentiments més humans i, per tant, més universals: la por a la mort, a la degradació, a la pèrdua… a desaparèixer.

Inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i la seva picardia, aquesta obra juga amb la transformació, la interacció del públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l’humor que caracteritzen el llenguatge de Sol Picó. 

Entitat col·laboradora: Teatre Auditori de Granollers
Modera: Clàudia Brufau

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags:

Data

Divendres 30 abr. 2021
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre Auditori Granollers
Granollers
Entitat col·laboradora

Crític/a

Clàudia Brufau
Vine-hi!