Postfunció: Cowards d’Àngel Duran

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una professional de la crítica escènica.

Sobre l’espectacle: Cowards

COWARDS (covards), qüestiona els mandats de la masculinitat contemporania i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar públicament la seva virilitat i la seva identitat. Fa referència a la càrrega sociocultural adquirida per tal d’amagar la veritable identitat darrera conductes preestablertes. Aquesta proposta exposa la dialèctica, generalment tòxica, i el captiveri del comportament contemporani.

Aquesta peça busca qüestionar tant els models contemporanis, així com la nostra visió en front als altres i que ens connecta paradoxalment amb els instints més primitius de supervivència.

Fa referència a la covardia com a deshonra, com l’incapacitat dels homes de no poder expressar els seus dubtes ni les seves pors, per evitar confirmar la seva fragilitat. És la negació dels sentiments, que són un terreny adscrit a allò femení, per no refutar aquesta virilitat, exceptuant la ràbia o la ira, que ha de ser demostrada a través de l’exercici de la violència i que és l’únic sentiment vàlid, l’únic aplaudit, aclamat i admirat, per a la masculinitat tradicional.

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana
Modera: Oriol Puig Taulé

Què en diu la crítica? Més informació i entrades

Data

Divendres 24 març 2023
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre Josep Maria de Sagarra
Santa Coloma
Entitat col·laboradora

Crític/a

Oriol Puig Taulé
Vine-hi!