Postfunció: Cry babies de The Followers

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb una membre del col·lectiu jove Novaveu.

Sobre l’espectacle

Cry Babies és una ficció en clau de fals documental que aborda la relació entre l’educació, la societat i la violència.

En un món ultrainfantilitzat i edulcorat (personatges de dibuixos, cançons infantils, Mr. Wonderful…) i, alhora superdigital i subjecte al control (reconeixement facial, càmeres, xarxes socials…), algú se surt de la norma: una adolescent protagonitza un episodi de violència al seu institut. Què la condueix a aquest extrem? Quin nivell de responsabilitat tenen la família, el centre educatiu, la tecnologia, els mitjans de comunicació, el polític que retalla en educació, la societat o ella mateixa?

Audiovisual, maquetes, pop, coreos d’estar per casa… Cry Babies és una proposta inconformista i estimulant, una tragicomèdia crítica i irònica. A estones paròdica, a estones terrible. Aquest és el segell de The Followers, una companyia de dones joves que, igual que la protagonista de Cry Babies, se salten les normes per crear espectacles radicalment contemporanis i valents.

Entitat col·laboradora: RBLS Fest i Adetca
Moderen: Marta Duran (Novaveu)

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags: ,

Data

Divendres 05 nov. 2021
Esdeveniment passat!

Hora

20:30

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Teatre Tantarantana
Barcelona
Entitat col·laboradora
Marta Duran

Crític/a

Marta Duran
Vine-hi!