Trobada amb Guy Nader i Maria Campos

Conversa amb els coreògrafs sobre l’espectacle Made of Space que presentaran al Mercat de les Flors de l’ 1 al 3 de juliol dins del Festival Grec. Activitat gratuïta amb inscripció previa.

Reserva l’entrada gratuïta

Sobre l’espectacle 

Una companyia amb seu a Barcelona i trajectòria internacional explora el moviment i el paisatge visual i sonor per parlar-nos sobre la dimensió espaitemporal.

GN|MC conclou amb aquest nou treball una trilogia que va començar amb el quintet Time Takes The Time Time Takes (2015) i que va continuar amb el septet Set Of Sets (2018), dedicats a explorar el concepte del temps i la noció de l’infinit. Ara, la companyia formada per Guy Nader i Maria Campos continua endinsant-se en conceptes de la física i posa en escena aquesta fascinació per la capacitat comunicativa inherent al moviment en la seva relació amb la noció d’espaitemps com a font d’inspiració. És un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos, emprant patrons de moviment i les estructures musicals que aporta Miguel Marín, el compositor que treballa habitualment amb la companyia. Mitjançant l’acumulació, variació i repetició de trajectòries, traços i recorreguts en l’espai, la nova creació de GN|MC forma un espai continu i infinit, com una partitura en la qual se succeeixen els recorreguts, les repeticions sostingudes, les variacions contínues. L’espai queda ocupat de manera geomètrica per un grup d’intèrprets que, igual que els músics, es deixen portar per l’energia i dinamisme que els uneix. Formen una xarxa en la qual comparteixen l’eix mitjançant recorreguts que serveixen com a base per a un nombre infinit de variacions, desafiant constantment la gravetat i, alhora, rendint-s’hi. L’espai esdevé així un camp generador, un teixit conjuntiu que es trena com a testimoniatge visual del paisatge viscut i experimentat. Una poètica de l’espai que deté el flux del temps. Una ona de pura dansa i pur so, un vòrtex d’energia vital.

Entitat col·laboradora: Festival Grec
Modera: Sara Esteller

Què en diu la crítica? Més informació de l’espectacle
Tags:

Data

Dijous 17 juny 2021
Esdeveniment passat!

Hora

17:00

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

El Graner
Barcelona
Entitat col·laboradora

Crític/a

Sara Esteller
Apunta-t'hi gratuïtament!