Postfunció amb Glòria Ribera (Parné)

Després de la funció, us proposem un col·loqui per reflexionar sobre la proposta i el seu procés de creació amb la companyia i amb dos membres de Novaveu.

Sobre l’espectacle

Catalunya és terra de vedets. I no cal viatjar a un passat gaire llunyà per situar-nos a un Paral·lel ple de barraques i de cupletistes per entendre la profunda realitat d’aquesta afirmació. Rosa Maria Sardà, Guillermina Motta o Loles León, entre moltes altres, també han tingut esperit de vedets. Vedets diferents i originals, amb una personalitat marcada i dissident respecte dels tòpics més rancis.

Doncs bé, la Glòria Ribera pertany a aquesta escola brava i heterodoxa. La Glòria, de fet, representa un dels pals de paller de la darrera gran representació del vedetisme català. Quan no està actuant amb la companyia José y sus Hermanas, Ribera es posa a cantar uns cuplets carregats de picardia política. El seu sentit de l’humor es directe i al mateix temps complex, al servei d’un missatge radicalment contemporani que reivindica la vida més enllà de la norma. Podríem dir que és la reencarnació postmoderna de l’esperit de la Barcelona canalla, però al servei d’un ideal revolucionari.

Als Terrats, la Glòria ens presenta PARNÉ, el seu darrer espectacle, en un format especial, adaptat especialment per a l’ocasió. Una ocasió única per veure de prop una de les grans estrelles del cabaret actual. Lluentons, glamur, i reivindicació amb vistes a Barcelona, que prometen una d’aquelles vesprades memorables als Terrats!

Entitat col·laboradora: TRES C i Coincidències
Moderen: Judit Martínez Gili i Nil Martín

Què en diu la crítica? Més informació i entrades
Tags: ,

Data

Dijous 19 maig 2022
Esdeveniment passat!

Hora

20:00

More Info

Vine-hi!

Tipus d'esdeveniment

Presencial

Ubicació

Terrat a la La Pau
Barcelona
Entitat col·laboradora
Nil Martín i Héctor Naranjo Gámez

Crític/a

Nil Martín i Héctor Naranjo Gámez
Vine-hi!